Advies & Coaching

Wanneer zoekt u advies?

Een frisse en deskundige kijk op de business is vaak wat klanten zoeken bij een adviseur. Vreemde ogen die vanuit een bepaalde visie op ondernemen kijken naar de organisatie, de mensen die er werken, de klanten, de markt en de omgeving waarbinnen het bedrijf of de instelling functioneert. Wat beweegt mensen en hoe kunnen we daar op een zodanige manier op inspelen dat we met ze in contact komen en misschien wel zaken met ze kunnen gaan doen? Het is een rol die mij op het lijf is geschreven en een taak die ik met veel plezier voor u verricht.

 

Stap voor stap

Afhankelijk van uw wensen werk ik aan een ondernemingsplan, een marketing- en/of een communicatieplan. Als de grote lijnen helder zijn en gedragen worden door het (middle)management van uw organisatie werken we samen verder aan het maken van concrete implementatie- en actieplannen. Het draait er uiteindelijk om dat er concrete resultaten worden geboekt! 

 

Flexibele vormen van samenwerking

Op basis van een (gewenste) positionering en geformuleerde doelstellingen ga ik voor u aan het werk. Als regisseur die interne en externe mensen aanstuurt en processen coördineert of als producent die alle benodigde activiteiten tot in de puntjes voor u uitvoert.


Coaching

Het coachen van medewerkers en leidinggevenden, managementteams én ondernemers is een prachtige aanvulling op mijn werk. Met Transactionele Analyse als theoretisch referentiekader coach ik mensen werkgerelateerd. Onderwerpen als competenties, omgaan met stress, een nieuwe functie die meer vraagt, veranderingen als gevolg van een reorganisatie zijn veelvoorkomend. Interesse? Neem contact met me op!